Sînziana Pardhan

Sînziana Pardhan

Managing Director - P3 in Romania

Sînziana Pardhan este Director General al P3 în România din august 2017. Pardhan coordonează extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată de P3 ca având un mare potențial datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa. Ea conduce o echipă de 12 persoane și coordonează activitatea celui mai mare parc logistic din București, cu peste 380.000 m2  în 14 depozite și teren care permite dezvoltarea a 100.000 m2 de noi spații.

 

Cu o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC și cu Romanian Green Building Council în România, și a realizat proiecte de consultanță pe lângă Departamentul de Comerț al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală și de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane și Parteneriatul Global pentru Cunoaștere (Kuala Lumpur, Malaezia).

 

În 2016, pentru Amcham Romania, ca membru al echipei macroeconomice ea a fost co-autor la Raportul Competitivitatea României – un instantaneu a mediului economic, social și politic românesc din perspectiva competitivității.

 

Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanțe și Bănci la Academia de Studii Economice din București și un master în Business Internațional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School și Harvard Kennedy School, și a fost co-fondator și co-leader la Euro-Atlantic Club.

Ceilalti speakeri