Laurentiu Miron

Laurentiu Miron

General Manager & Co-owner - pentruanimale.ro

Ma numesc Laurentiu Miron si, din 2011 sunt CEO pentruanimale.ro; magazin online 100% romanesc, iubit de peste 80.000 de animalute si unul din top 3 jucatori in ecommerce-ul de pet.

Am focus pe Branding, Marketing si Operatiuni si, de mai mult de 20 de ani, ajut atat start-up-uri, cat si corporatii de renume precum Pet Product, Nestle Purina sau Pentruanimale.ro, sa creeze si sa implementeze sisteme inovative, sa isi construiasca echipe functionale si sa isi optimizeze procese focusate pe client pentru a atinge excelenta operationala.

Pe parcursul carierei mele alaturi de echipe mici, cat si de echipe de 200 de oameni, am definit strategia de distributie pentru produsele Nestle Purina in peste 1300 de magazine specializate si am lansat cu succes brand-ul Bosch Dog Food in Romania. Cea mai mare realizare, ca antrepenor: automatizari, sisteme si optimizari procese la pentruanimale.ro, facand din acest brand unul de referinta in piata produselor pentru animale de companie.

Eficienta operationala si succesul in vanzari este rezultatul unui sistem bine pus la punct. Sunt aici sa iti ofer ponturi despre cum sa folosesti mixul de inovatie, structura, comunicare si negociere pentru a iti aduce brand-ul in top.

Ceilalti speakeri