Mark  Rhodes

Mark Rhodes

Business Mentor - www.markrhodes.com

Mark Rhodes este autor de carti, speaker international, business mentor si activ in eCommerce inca de la inceputul anilor 2000.

Cu un background initial in IT si contabilitate, Mark si-a inceput propria companie de software in urma cu mai bine de 15 ani, printre clientii sai numarandu-se nume precum Virgin Cosmetics, The Body Shop si Dorling Kindersley Publishers. Dupa ce a construit cu succes business-ul sau, l-a vandut catre o organizatie majora din Silicon Valley si, in 2015, s-a retras pentru… 15 minute, dupa care a inceput sa se plictiseasca.

Din 2012, Mark Rhodes a devenit autor de carti antreprenoriale pentru unul dintre cei mai mari publisheri la nivel mondial. Mark este mandru sa fie Millionaire Mentor pentru Entrepreneur Business Academy, ales de Bev James, fondator la MD.  EBA este un joint venture cu star-ul emisiunii “Dragon’s Den” de la BBC, James Caan.

Dupa cum puteti vedea, pe website-ul lui Mark, acesta a vorbit deja pe mii de scene la nivel mondial, pentru banci, scoli, NHS, antreprenori si asa mai departe. Mark a vorbit in UK, SUA, Olanda, Suedia, Malta, Elvetia, Hong Kong sau Dubai si, pentru prima oara, va fi prezent in Romania, pe scena ecomTEAM.

Ceilalti speakeri