Getting things done.
The eCommerce way.

27 – 28 mar, Hotel Ramada, Brasov

PROFITA DE OFERTA 1+1 GRATUIT

Powered by
FanCourier


Un eveniment Wall-Street.ro


Fondator   2Parale   2Performant Edge

Ce este ecomTEAM?

Conferinta ecomTEAM Getting things done. The eCommerce way este cel mai important eveniment regional dedicat e-commerce, menit sa contribuie la cresterea comunitatii si a pietei de comert electronic. Evenimentul reuneste vorbitori nationali si internationali, ateliere practice, informatii relevante si lideri din industrie. Evenimentul include si o zona de expozitie.

  • Key SPEECHES
  • Studii Dezbateri
  • Workshops
  • Expo
  • Networking
  • ecomParty

Cui ne adresam?

ecomTEAM se adreseaza magazinelor online si celor care vor sa se extinda in comertul electronic, furnizorilor de servicii (procesatori, banci, customer service), specialistilor in logistica si marketing, precum si producatorilor.

Conferinta si workshop-urile ecomTEAM se remarca prin speakeri de top si continut adresat companiilor care doresc sa evolueze si sa puna in practica, rapid, cele mai noi instrumente si tendinte in domeniu.

La editia trecuta am avut:

300
participanti

145
magazine online
participante

25
speakeri

De ce sa participi?ecomTEAM este organizat intr-un cadru business exceptional in Brasov, fiind un prilej de networking extrem de valoros, cu 100% focus pe afacerea ta.Invitam speakeri de top locali si internationali, magazine online de toate dimensiunile, cele mai noi startup-uri din eCommerce si cei mai tari furnizori de servicii.Prezentam in exclusivitate studii de piata despre starea pietei de eCommerce locale, completam cu dezbateri si interactiune sporita cu audienta.

Inregistreaza-te acum

Rezerva-ti locul la ecomTEAM!


Inscrie-te acum

Program

27
Martie
Getting things done.The eCommerce way.
Conferinta
08:00

registration: Inregistrarea participantilor

09:00

conference: Getting things done. The eCommerce way.

VeziAscunde programul conferintei

28
Martie
Marketing for eCommerce
Workshops
09:30

registration: Registration

10:00

workshop: Problem solving

10:00

workshop: Cum sa-ti cresti afacerea online - experiente hands-on

Critical Me este un framework de crestere a oricarui tip de business. Acest framework are la baza peste 10 ani de experienta in cresterea si transformarea de business-uri online si are un dublu rol: ofera proprietarilor de afaceri privirea de ansamblu asupra tuturor proceselor din business-ul lor, si-i ajuta sa-si dezvolte un plan realist si eficient de crestere. Critical Me poate fi folosit atat de proprietarii de magazine online, cat si de furnizorii de servicii sau de cei care proiecteaza si dezvolta produse.

12:00

workshop: Marketing for eCommerce

12:00

workshop: Optimizarea magazinului online

14:00

workshop: Conversii pentru magazine online

VeziAscunde programul conferintei

Testimoniale

Valentin Radu
CEO -Marketizator

 

ecomTEAM a fost o oportunitate de a intalni majoritatea jucatorilor care conteaza in comertul electronic, in Romania. Un eveniment excelent, intr-o locatie de top.

Iulian Stanciu
CEO-eMag

Avand in vedere cresterea accelerata a comertului electronic, ecomTEAM este locul in care trebuie sa fie orice comerciant sau tehnologie de afaceri.

Mihaela Muresan
Marketing and Communication Director for South Europe- IKEA

 

Eu vad ecomTeam ca pe o interactiune intre jucatori, si nu intre concurenti, ceea ce poate echilibra standardele industriei prin schimbul de know-how.

Catalin Cretu
General Manager-Visa Europe

 

Participantii la ecomTEAM au sansa de a invata de la specialistii din domeniu ultimele tendinte in comertul electronic, de a se inspira din studiile de caz prezentate si de a primi sfaturi practice pentru eficientizarea afacerii lor.

Daniel Nicolescu
CEO & CO-FOUNDER-SYMPHOPAY

EcomTEAM m-a surprins anul acesta. Pentru prima data am vazut foarte multe titluri de marketing, pentru prima data s-a discutat despre business, despre CRM, despre servicii post-vanzare. Practic despre acele elemente critice care pot sa genereze sau nu business. Nu s-a mai discutat despre cum arata site-ul , cum este un anumit buton. Acesta este un pas mare pentru industrie, sa gandim cum sa facem business si apoi ce instrumente avem ca sa ne atingem obiectivul.

Contact


Hotel Ramada Brasov
Hotel Ramada, Brasov
Calea Bucuresti 13, Sacele, Brasov 505600, Romania

Parteneri

Powered by

Silver Partners

Sponsors

Media Partners