Marius Costin

Marius Costin

Country Manager PayU Romania - https://www.payu.ro/

Manager cu peste 15 ani de experienta in 4 industrii diferite, Marius este unul dintre profesionistii din business care pune pasiune in tot ceea ce face si apreciaza responsabilitatea ca fiind una dintre cele mai importante calitati in business.

De la start-up-uri la companii multinationale, de la expertiza nationala la cea internationala, Marius a avansat constant in cariera, generand in acelasi timp cresteri accelerate pentru fiecare companie pe care a condus-o. Stilul sau de management motivational a fost apreciat de echipe de peste 800 de persoane si a condus la construirea si retentia de echipe extrem de motivate.

Din 2014, Marius coordoneaza echipa PayU Romania, liderul pietei de plati online, din functia de Country Manager. Sub conducerea sa, compania a inregistrat cea mai agresiva crestere a din randul tarilor PayU EMEA, o realizare apreciata la nivel international.

Reteta lui pentru succes? Aduceti intotdeauna valoare adaugata in tot ceea ce faceti si pentru toate persoanele pe care le intalniti pe parcurs. Si cu siguranta acest lucru se va vedea in cifre.

Ceilalti speakeri